First Bike

first_bike_poganjalecLični leseni poganjalci First Bike so najboljša kolesa, s katerimi se bo vaš otrok naučil lovljenja ravnotežja, kar bo naredilo prehod na pravo kolo brez pomožnih kolesc enostavno in neboleče. Poganjalci First Bike so namreč precej lažji od koles s kovinskim okvirjem, enostavni za manevriranje ter hitri, a ob enem še vedno dovolj počasni, da se vaš malček lahko v primeru padca ulovi s svojimi nogami ter tako prepreči boleč stik s trdimi tlemi.

Tako kot pri vseh lesenih poganjalcih, se otrok tudi pri poganjalcih First Bike poganja s svojimi nogami. To je dobro predvsem zato, ker vaš otrok ne bo dosegal velikih hitrosti, pri katerih bi lahko izgubil nadzor nad poganjalcem in padel ter se poškodoval.

Leseni poganjalci First Bike so v otroški spletni trgovini chebeltza.com na voljo v treh barvah – rdeči, modri ter roza. To pomeni, da so ti leseni poganjalci primerni tako za fantke kot tudi za punčke in so več kot primerna igrača za vse otroke med drugim in petim letom starosti.

Kot že samo ime pove, je poganjalec First Bike odličen kot prvo kolo za vašega otroka. Prepričani ste lahko, da se bo vaš otrok z veseljem vozil s svojim prvim poganjalcem in tako hitro ter brez težav osvojil ravnotežje, ki je potrebno za vožnjo s pravim kolesom.