Skipper Toys

skipper_toys_poganjalciČe iščete poganjalce, ki bodo vašemu otroku med vožnjo zagotavljali ne samo varnost, ampak tudi udobnost, potem so poganjalci podjetja Skipper Toys več kot primerni za vašega živahnega otroka. V programu Crazy Creatures lahko namreč izbirate med tremi različnimi mehkimi in udobnimi poganjalci: lev, pujsek in ovčka.

Vsi poganjalci so izdelani iz naravnega lesa ter prevlečeni z mehko podlogo, ki jo pokriva mehka plastika. Vse to naredi poganjalce Skipper Toys zelo udobne, ob enem pa jih je mogoče čistiti samo s krpo, kar pomeni, da je vzdrževanje poceni ter enostavno.

Mehki poganjalci Skipper Toys so primerni za vožnjo po stanovanju, prav tako pa so več kot primerni tudi za vožnjo zunaj stanovanja. Njihova kolesa so vrtljiva ter otroku omogočajo vožnjo v praktično vseh smereh. Možno je tudi vrtenje na mestu, kar naredi poganjalce Skipper Toys uporabne tudi v manjših prostorih.

Vse Skipper Toys živali so bile že v sami ideji namenjene za zabavo otrokom, kar se potrdi tudi v praksi. Vaš otrok se bo tako v vožnji s poganjalcem Skipper Toys zabaval ure in ure, ob tem pa bo spodbujal in razvijal svojo motoriko ter koordinacijo.