Najlažje otroško kolo 5,5 kg se imenuje Early Rider Belter in je narejeno iz aluminija ter ima zobat jermen. Primeren je za otroke od 3,5 leta starosti oz. Do njihove višine 100 cm. Ko bo vaš otrok dopolnil usterezno starost in dosegel predpisano višino, mu ga lahko brez pomislekov kupite in prepričani ste lahko, da ste storili prav in otroku naredili veliko uslugo, ki bo koristna za nadaljnji razvoj vašega otroka, ki mu želite le najboljše.
Tovrstno kolo bo vašemu otroku služilo dolgo časa in vesel bo, da se bo lahko svobodno gibal po bližnji okolici v družbi svojih prijateljev. Ker je otroško kolo lahko, ga bo vaš otrok zlahka dvignil in prestavil. Zaradi njegove majhne teže, ga bo otrok lažje poganjal, še posebno po hribu navzgor, kjer je še posebno potrebno mnogi moči in energije. Če vaš praznuje rojstni dan in se je s svojo pridnostjo in poslušnostjo dobro zapisal pri vas, mu za darilo kupite kolo Early Rider Belter, saj ga bo to zelo razveselilo in ga navdalo s ponosom, saj bo imel nekaj, kar pripada samo njemu in ga lahko uporabi, kadarkoli si tega želi.

Vožnja s kolesom mu bo odprla nova obzorja in ga navdala z radostjo in samozavestjo. Z njim bo spoznaval skrivne kotičke svoje bližnje in malce bolj oddaljene okolice in četudi ga boste s svojim budnim očesom neopazno spremljali in skrbeli, da se mu ne pripeti kaj hudega, se bo otrok počutil odgovornega in pomembnega in gradil bo svojo samozavest in razvijal pozitiven odnos do narave in ostalih otrok, ki se mu bodo pridružili pri raziskovanju narave in pri različnih koleasrskih vragolijah, ki se jih bodo spomijali celo življenje. Ko se bodo pozneje spomnili na svoje zgodnje izkušnje s koolesom jim bo toplo pri srcu in velikokrat se bodo nasmejali na svoj raćun. Ko razmišljate o nakupu kolesa za vašega otroka, vam bodo v veliko pomoč specializirane trgovine, ki se ukvarjajo s prodajo koles, kjer so zaposleni tudi strokovnjaki na tem področju, ki vam bodo radi odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pravilno svetovali. Lahko pa kolo kupite tudi preko spletne trgovine in v katalogu s pestro ponudbo izberete najprimernejše kolo za vašega potomca.

otroško-kolo

Tudi sami boste veseli, ko boste ob pogledu na vašega otroka začutili, da vam je hvaležen in da neizmerno uživa in se razvija ob svojem prevoznem sredstvu, ki mu je zvest prijatelj in s pomočjo katerega se brezskrbno giblje in spoznava življenje, ki ga obdaja in si širi svoje obzorje.

Vas interesirajo otroška kolesa? Potem si le preberite naš članek na to temo.

By splett