Early Rider

Early Rider Classic Series
(Photo credit: Cenas a Pedal)

Early Rider – Lite 1,5+

Za manjše otroke je prav gotovo idealen leseni poganjalec Early Rider iz serije Lite. Verzija 1,5+ je primerna za otroke okoli 20. meseca starosti. Ni važno, ali je vaš otrok manj aktiven, ali pa uživa v hitrosti. Early Rider Lite 1,5+ je primeren za vsakega otroka, saj bo vsak otrok vzljubil vožnjo na njem in začel razvijati sposobnost lovljenja ravnotežja. Early Rider Lite 1,5+ tehta samo 3,25 kilogramov in je najlažji izmed vseh poganjalcev Early Rider. Otrok med vožnjo sedi pokonci, kar mu omogoča hitro ter lahko manevriranje s poganjalcem. Prav tako lahko nastavite sedež ter krmilo, kar vam omogoči, da otrok zlepa ne bo prerasel tega edinstvenega poganjalca, vam pa ne bo potrebno vsakih nekaj mesecev kupovati novega.

Early Rider – Lite 1,5+ (TUDI V ROZA BARVI)

Po novem najbolje prodajan leseni poganjalec Early Rider Lite+ obstaja tudi v roza barvi. Že prej je bilo mogoče, tako kot za vse Early Rider poganjalce, dokupiti komplet ročajev in prevleke za sedež v roza in modri barvi (kar je še vedno mogoče, cena kompleta pa je 10 evrov). Nova ponudba je seveda veliko bolj ugodna, saj je cena za roza poganjalec enaka tisti v naravni barvi.

Early Rider – Classic 2+

Early Rider Classic 2+ poganjalec je primeren za otroke med drugim in četrtim letom starosti. Otrok, ki želi uporabljati poganjalec Early Rider Classic 2+ mora biti visok vsaj okoli 90 centimetrov. S tem je zagotovljeno, da se bo malček z nogami lahko dotaknil tal in se poganjal. Sam poganjalec tehta okoli pet kilogramov in tudi zaradi tega je dobro, da je otrok že starejši in večji, saj je zagotovo težje loviti ravnotežje na poganjalcu, ki tehta več. A z rastjo otroka je pomembno, da ta razvija tudi moč, zato bo vožnja s poganjalcem Early Rider Classic 2+ pozitivno vplivala tako na razvoj moči otroka, kot tudi na njegov razvoj gibalnih sposobnosti.

Early Rider – Evolution 3,5+

Leseni poganjalec Evolution iz serije Early Rider je starejši brat lesenega poganjalca Early Rider Lite. Ta poganjalec je primeren za starejše otroke. Otrok, ki mu želite kupiti poganjalec Early Rider Evolution, mora biti star vsaj 3 leta in pol. Priporočena velikost otroka, ki želi uporabljati ta leseni poganjalec, je okoli enega metra.

Tako kot pri drugih Early Rider modelih, ima tudi model Evolution lahek ter eleganten okvir ter krmilo. Oboje je izdelano iz bukovega lesa. Enostavna in kvalitetna zasnova pa otroku še vedno nudi varnost in enostavno manevriranje ter upravljanje s kolesom.

Pomemben del poganjalca Evolution pa je zagotovo tudi lastnost, ki jo imajo vsi poganjalci iz serije Early Rider. Tudi Evolution ima nastavljiv sedež ter krmilo, kar pomeni, da lahko vaš otrok ta leseni poganjalec uporablja več let. Ocenjuje se, da je model Evolution primeren za otroke do 5 leta starosti in pol. A sami boste lahko presodili, kdaj je vaš malček svoj leseni poganjalec že zares prerasel.

Enhanced by Zemanta