Kiddimoto poganjalci

kiddimoto_poganjalecČe vaš otrok ljubi motorna kolesa, bo zanj zagotovo najprimernejši poganjalec Superbike, ki jih proizvaja podjetje Kiddimoto. Superbike temelji na obliki pravih, velikih motornih koles in vključuje vse klasične detajle, ki jih drugače najdete na motociklih.

Poganjalec Kiddimoto ima pod sedežem izpušne cevi, posebej dodelane so tudi zadnje vilice, v katere je vpeto zadnje kolo. Prav tako pa ima leseni poganjalec Kiddimoto lepo oblikovan rezervoar za gorivo, ki da celemu poganjalcu še bolj realističen videz. Ta leseni poganjalec se od pravega motorja razlikuje v tem, da ga bo vaš malček moral poganjati s svojimi nogami, saj ni na motorni pogon. Zagotovo pa bo pred drugimi otroki s svojim lesenim motociklom vzbudil zavist ter občudovanje.

Poganjalci Kiddimoto so na voljo v različnih barvah. Svojemu otroku lahko tako kupite rdeče/bel, modro/bel ali rumerno/črn poganjalec. Vsi modeli so izdelani po enakem principu, razlika med njimi pa je le v barvi.

Ti leseni poganjalci so primerni za otroke od starosti dveh let pa vse tja do šestega leta oziroma do takrat, ko je očitno, da je otrok poganjalca že prerasel. Zagotovo pa bo ta poganjalec pomagal otroku do razvoja sposobnosti lovljenja ravnotežja, ki bo otroku koristila pri vseh igrah, ki zahtevajo motoriko.