Wishbone

wishbone_poganjalciLeseni poganjalci Wishbone so edinstveni v svoji zasnovi zaradi tega, ker se razvijajo glede na otroško obdobje.

Prva oblika lesenega poganjalca Wishbone je tricikel, ki je primeren za otroke okoli prvega leta starosti. Sama starost ni tako pomembna, pomembno je to, da otrok že zna hoditi. Uporaba poganjalca Wishbone je namreč smotrna le za otroke, ki že znajo hoditi, saj ti otroci že znajo loviti ravnotežje, ki je potrebno na triciklu.

Druga oblika poganjalca Wishbone je dvokolesni poganjalec. Ta oblika pride v poštev pri otrokovi starosti dveh let, ko mu je tricikel že premajhen. Tako lahko otrok presedla iz treh koles na samo dve in se počasi uči lovljenja ravnotežja med samo vožnjo. Videli boste, da bo vaš otrok s časom med vožnjo napredoval in hitro se vam lahko zgodi, da bo drugo obliko poganjalca Wishbone prerasel.

V tem primeru lahko premestite okvir na poganjalcu ter ga tako povečate. To je tudi tretja in zadnja oblika poganjalca Wishbone, ki naredi lesene poganjalce Wishbone največje na tržišču. Prepričani ste lahko, da vaš otrok zlepa ne bo prerasel svojega lesenega poganjalca in tako bo leseni poganjalec Wishbone vašega otroka spremljal vse tja do petega leta starosti, ko pa bo vaš otrok zrel že za pravo kolo.