Wheely Bug

wheely_bugs_poganjalciWheely Bugs poganjalci so lični in edinstveni poganjalci, ki s svojim lepim izgledom ter praktičnostjo pričarajo nasmeh na obraz vsakemu otroku, ki se usede nanje. Wheely Bugs poganjalci imajo namreč različne oblike živali in so primerni tako za fantke kot tudi za punčke. Izbirate lahko med različnimi živalmi – med pikapolonico, čebelico, kravico, miško ter tigrčkom.

Poganjalci Wheely Bugs so primerni za vožnjo po vseh površinah, tako znotraj hiše, kot tudi zunaj nje. Njihova kolesa se vrtijo v vse smeri, kar otroku omogoča veliko možnosti premikanja in neomejeno mobilnost, prav tako pa so zaradi te svoje lastnosti uporabni v majhnih prostorih, saj se vrtijo celo na mestu. Vzdrževanje poganjalcev Wheely Bugs pa je zelo enostavno, saj se, ko so umazani, enostavno obrišejo s krpo.

Poganjalci Wheely Bugs obstajajo v dveh velikostih. Mali poganjalci so primerni za otroke od leta in pol naprej, večji pa so primerni za otroke, ki so stari vsaj tri leta. A ne glede na to, katero velikost poganjalca kupite, ste lahko gotovi, da bo vaš otrok užival v vožnji s tem poganjalcem. Prav hitro pa se lahko zgodi, da bo vaš otrok svojo »žival« na kolesih vzljubil ter bo tako poganjalec Wheely Bugs postal njegova najljubša igrača.