Radio Flyer

radio_flyer_poganjalciRadio Flyer je ameriško podjetje, ki proizvaja različne igrače, namenjene zabavi vašega otroka. Otroška spletna trgovina chebeltza.com ima v svoji ponudbi mnogo različnih artiklov tega priznanega ameriškega podjetja. Tako lahko izbirate med različnimi Radio Flyer poganjalci, tricikli, kolesi ter tudi skiroji.

Verjetno najbolj poznan produkt podjetja Radio Flyer je Ranger Wagon oziroma Ranger voz. To je klasičen voz, ki ima vgrajen sedež z varnostnim pasom, ki nudi vašemu otroku varno ter udobno vožnjo. A poleg vašega otroka lahko na sprehod peljete tudi njegove najljubše igrače, saj je na vozu dovolj prostora za vse. Ob tem pa ste lahko brez skrbi, saj je voz narejen tako, da se vaš otrok med vožnjo ne more nikjer uščipniti.

Če ima vaš otrok rad živali, potem bo zanj zagotovo najprimernejši poganjalec Inchworm ali pa Turbo želva. Ta plastična poganjalca sta primerna za vožnjo otroka po hiši, vključujeta pa nekaj zanimivih funkcij. Tako se pri poganjalcu Inchworm otrok poganja s poskakovanjem po poganjalcu, Turbo želva pa ima na krmilu možnost hupanja, vaš otrok pa lahko vključi tudi glasbo.

Če v otroški spletni trgovini chebeltza.com prebrskate ponudbo podjetja Radio Flyer boste videli, da so Ranger voz, poganjalec Inchworm in Tubo želva le del pestre ponudbe, ki vam je na voljo. Prepričani ste lahko, da boste v ponudbi izdelkov Radio Flyer zagotovo našli igračo, ki bo ustrezala vašemu otroku ter ga popeljala v zanimivi in razburljivi svet igre.